dissabte, 29 de març del 2008

HV/3 i cadàver: recordatori...


Toc, toc...

Ja veig que , per trobades intempestives que tinc al replà amb tos/es vosaltres que les HV de cada grup van avançant en els dates previstes i al ritme establert. Va bene, morene. D'altres no dieu res, però com que sé que sou gent formal (sic), de bona familia (resic) i de profit (sic de resic), confio plenament que aneu fent els vostres relats, adjuntant les vostres imatges i passant al següent membre del grup; de tal manera que per sant Jordi, tindré un allau de correus que espero que Sant Hotmail m'agafi confessat...

Però...

Què passa amb el cadàver? Ara em consta que està al tretzè esglaó. (Ja hem passat els set passos de la Setmana Santa, per sort!) i hauríeu d'anar espavilant... que si no farà fortor de veritat i deixarà de ser exquisist per passar a ser aigualit.

Com deia el meu capità a la mili (què que és la mili? Doncs unes vacances pagades que vam fer uns quants que ja tenim una edat, oi Avi?): us vull veure Cagandoleches, joer! (sic)


PS
Per cert, repasseu que els vostres email estiguin bé; no sigui que amb la meva dislèxia habitual, m'hagi equivocat en algun...

7 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

A mi encara em faltes uns graons per haver-ho de fer, per altre banda la meva part de les HV ja esta en dansa des de fa dies a ca l'Alepsi (suposo, per que no m'ha dit si ho ha rebut o no)

Bon finde!!!!!!!!

raquel ha dit...

Sí, jo també li vaig enviar la primera part de l'HV 3 al Puji...suposo que la va rebre bé, perquè tampoc en sé res. Potser es va espantar! ;)

Au, fins aviat!

Jobove - Reus ha dit...

quins nervis !!!

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

yo sigo esperando el cadaver, ehhh¡¡¡¡

El veí de dalt ha dit...

Andrea, el cadàver està en el escalon 20 y tu eres el 36. Va viniendo!

Jobove - Reus ha dit...

EI !!! estem a 8 d'abril i encara no he rebut res, Babèlia em tenia que enviar el 28 de març i res de res, que pots mirar-ho ?

El veí de dalt ha dit...

Ara ho miro...però tu tens el cadàver al teu replà segons em diu la Palito i no el passes a la Violette! Eh!