dimecres, 25 de maig de 2011

Nova convocatòria de les HV, la Novena!

Santornem-hi! 

Enceto una  nova convocatòria de les Històries veïnals; ja sabeu, aquells relats tan promiscus, originals i espaterrants  escrits a quatre mans entre veïns i veïnes del barri.

Suposo que tots/es ja sabeu de què parlo, oi?Pels nou vinguts que no sabeu de què va aquesta aventura literària en plena sintonia amb l’esperit transgressor, gamberro, divertit i comunitari que és Blogville, us convido a lligar-ho aquí. Si cal, ja recordaré les normes més endavant.

I mentrestant, per  anar fent boca, us podeu baixar, comprar o llegir el darrer volum de la Vuitenatongada de les Històries veïnals, maquetat per un servidor. Una feinada, tu!  Mentre espero que la gent es vagi apuntant a la Novena tongada  ja podeu veure el resultat imprès dels 10 relats de la Vuitena tongada, on vam participar 40 veïns i veïnes. Bé el podeu baixar gratis en PDF o bé adquirint-lo  a lulu.com per 4 euros (despeses de tramesa a banda). Una ganga, tu!


Comença la veda, doncs! La tancaré el 28 de maig. A partir de l’1 de juny i fins el 31 de juliol tindrem temps d’escriure els relats entre els diferents grups. I després, morir en pau. I aquest cop, a més, veient el poc èxit que van tenir els Hipertexts veïnals faré una variant dels cadàvers exquisits veïnals. Aquest cop, farem  un renga ; això és un poema fet entre tots, vers a vers i veient tots com avança. Ja donaré detalls.

Mentrestant, ja esteu tardant en apuntar-vos. Deixeu un comentari al post o envieu-me eu un emiliu a elveidedalt@gmail.com. Això sí: si us apunteu després no us rajeu, eh? Que queda molt lleig fer mutis pel forro i deixar el grup de veïns penjat. Com sempre miraré de fer grups nous per no repetir companys i jo, com sempre, em quedaré amb les més guapes. Que ja serà difícil entre tant de glamour que hi ha al replà.

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No és pas que em vulgui apuntar dos cops, no cal, oi? ja estic apuntada!

Yáiza ha dit...

Hola!! Jo no estic apuntada, i de fet, acabo de descobrir el bloc i la proposta!! M'agradaria apuntar-me per aquesta novena tongada... puc, puc, puc??
Al Juliol hi haurà 15 dies que seré fora i no podré escriure, però vaja, suposo que em podré entendre amb els meus veïns de replà per fer un canvi de setmana, si cal...

Unknown ha dit...

Carme,
sí dona!

Yaiza,
benvinguda! Diga'm quina quinzena ets fora i miro d'avançar-te o endarrerir-te.