dimarts, 20 de març de 2012

Veïns i veïnes: la festa de debò ha començat...


Feia dies que ho esperava, però ha pagat la pena el neguit final...  A que és xula la portada? Doncs sí: és la portada del llibre "Històries veïnals", el nou bestseller de Sant Jordi 2012. Serà per modestia...
Evidentment, se n'haurà de parlar arreu i compto que tots els que hi heu participat, com els que en sou seguidors, en fareu difusió. I el comprareu. Que són només 15 euros de res. Menys que dos cubates! (I que cosnti que ni l'editor ni jo mateix guanyem un euro: tot és per a l'edició).

I com el podeu tenir? Jo mateix m'ho demano: com el puc tenir? Doncs entrant am la web de Verkami, i demanant-ne un, dos o  cent exemplars. Si arribem al mínim exigit (2.000 euros de res; per cert, Pasente, em faràs un préstec?), doncs s'editarà. I si no arribem, doncs res. Mi gozo -i el vostre-, en un pozo. I tenim 40 dies per aconseguir-ho. En menys va caure Troia.

Segur que ens en sobraran 39. Bé..., potser 20. Bé..., potser 10 només. Bé.., potser arribem just a la campana. Però arribarem, collons! No em deixareu a l'estacada, ara , oi?

Penseu que dels 102 blocaires que hi heu participat al llarg d'aquests cinc anys, en sortiu (en un, dos o més relats), uns 88 veïns i veïnes! Vaja, segur que tu que em llegeixes ara, hi ets! I no tan sols en algun relat: el llibre també té alguns poemes i microrelats veïnals.

Penso donar la vara cada dia. Aquí i al mundo mundial. Penseu que això és únic i no sé si irrepetible. Vaja, que d'aquí uns anys serà un incunable de pes a les subhastes de Christie's. Serà per xerrar...

Ho he penjat a facebook i al twitter. Podeu anar i replicar! I fer-ne profecia.

Us fa ilu, o no?

2 comentaris:

Laura T. Marcel ha dit...

Tant de bo el gozo sigui de tothom. Segur que amb la teva labia serà fàcil. En tot cas jo faré el que podré.
Ho hem d'aconseguir!

Jobove - Reus ha dit...

com sempre vull sortir amb el nom de guerra "Té la mà Maria - Reus"

gràcies !!