diumenge, 28 de juliol del 2013


Veïnat,

resulta que enguany es tornen a convocar els Premis Blogs Catalunya. Aquells que convoca el SIT.CAT. I un que és més xulo  que un vuit, doncs s'ha atrevit a presentat el blog Històries veïnals als premis. Com que en alguna ocasió hi has participat, em permeto la llibertat  de suggerir-vos te que aneu al seu web i el voteu. Si us et ve de gust, és clar. Que amb aquesta calda, l'únic que ve de gust és fotre's sota la dutxa i no sortir-ne (bé, si és acompanyat, millor).

El procés de votació dels Premis Blogs Catalunya 2013 està obert fins al 2 de setembre, (o sigui que teniu tot un mes pel davant), a qualsevol persona que vulgui participar-hi. Per fer-ho, primer caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC.CAT. El registre és molt senzill (i gratis, eh?) i es pot fer amb un email i password, o també amb l’usuari personal de Facebook o Twitter.  Aneu AQUí i voteu, doncs.

Procés de votació: un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC.CAT des d’on poder veure el taulell de votació del Premis Blogs 2013, on hi haurà les categories temàtiques. La de les Històries veïnals està, com no, a l'apartat LiteraturaNo aneu al de Gastronomia, eh?

En fi, no cal dir que el 69.000 euros de premi seran destinats íntegrament a una festassa en el meu àtic de vistes privilegiades de Blogville on tots hi esteu  convidats i convidades.

PS
Per cert, tenim un cadàver a punt de tancar i ens falten dos relats per la darrera tongada 12+1 de les HV.  A veure si espavilem els "ressagats", eh? Que ens volem anar de vacances amb les mans buides!. 


Bon estiu a tot@s!