divendres, 18 de juliol del 2008

Recordatori veïnal d'un veí rondinaire i corcó...


A veure gent, si espavilem!

El cadàver exquisit descendet (el que baixa de l'1 al 41) està en l'esglaó 17. El veí al.ludit -i els que venen després- que espavilin o vinc a tustar-los la porta i a estirar-los l'orella...

El cadàver exquisist ascendet (el que puja del 41 a l'1) està a l'esglaó 30. El mateix dic a la veïna al.ludida i als que vénen cap amunt.

Sou lents, eh? En un mes em recorregut una tercera part dels esglaons....Coi! Si heu d'escriure tan sols un vers de 10 paraules! Quan escriviu els post no aneu pas tan lents! Si això segueix així, em sembla que convocaré zafarrancho de combate!.
I RECORDEU!!! A mi m'heu de passar el vers sencer que escriviu. I NOMÉS A MI! Al veí/îna que us segueix, o precedeix, tan sols li envieu la darrera paraula d'aquest vers, perquè ell/ella s'inspiri i segueixi la roda. Valens?

PER CERT: ESTÀ QUEDANT DE PU... MARE!
SEMBLEU UNA SOLA MÀ A VEGADES.


I aprofitant l'avinentesa...

EN DATA D'AVUI els tercers membres de cada escala (entre els quals m'incloc), hauríeu d'haver enviat ja la vostra part (i les dues anteriors, és clar) de la vostra Història veïnal que feu a quatre mans al quart membre en discòrida. Em consta que algú o ha fet (i tu veí? No, jo no, coi, calla ja pelma!). A veure si abans de fotre el camp de vacances tinc temps de penjar-ne alguna!

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

1 comentari:

Jo Mateixa ha dit...

Ja tinc ganes de veure-us ja, per sort no m'hi he inscrit, ja sabia que aniria de cul i no podria col.laborar :-(

Amb la de gent bona que hi ha escrivint segur que surten uns relats de la hòstia!!!!!!

Petons!!!!!