dissabte, 30 de juny del 2012

Samarretes i llibres veïnals...Vindràs a la trobada veïnal


Voleu tenir lectura refrescant assegurada a les nits xafogosos de juliol? Doncs aquest és el vostre llibre!!!




Us agradaria tenir la coberta impresa al pit d'una samarreta guais per lluir tipet a les platges, a la disco o al veïnat aquest estiu?







Doncs si heu estat alguns dels 101 mecenes que ho heu fet possible, veniu a recollir el vostre llibre i la vostra samarreta de les Històries veïnals el proper diumenge 8 de juliol, a partir de les 18 h, al local de  LA PAPA (Associació de Performers, Artsites i Poetes Associats), una gent que té un fanzine ben peculiar, i s'estan al c/Tapioles, 12, del Poble Sec (al costat de l'església de Santa Madrona, a tocar del Paral.lel)


Que què hi farem?


Ens saludarem, ens besarem, ens riurem i celebrarem que seguim vius malgrat el coi de crisi. I escoltarem les paraules de l'editor del llibre (Manel Subirats, de Setzevents), del coordiandor de l'obra (un servidor), de la lectura d'algun relat veïnal (necessitem voluntaris/es!) i dels contes d'alta graduació del Palimp. I tot això entre cervesa i cervesa (a càrrec del respectable, s'entén).


En fi, que si no véns, potser et quedaràs sense... Després no et queixis...


La convocatòria és oberta a tothom: sigueu veïns o no, blocaires o no, mecenes o no, 
amics o sí . I si no vas ser micromecenes de l'obra a Verkami i ara et penedeixes i en vols mitja dotzena, tranquil/l·la que tindrem llibres per vendre encara. Al mòdic preu de 15 euros.


Fes-ho córrer pel veïnat!

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Hi seré veí i si fa falta que llegeixi algun trosset, també puc fer-ho... a llegir encara m'hi atreveixo! ;)

Fins diumenge!

carina ha dit...

Quin greu, no hi podré ser perquè marxo cap a Tenerife aquella mateixa nit. Guardeu-me el meu exemplar i samarreta. Molts records i abraçades per a tothom. Feu-la ben grossa (la festa)!

El veí de dalt ha dit...

Carme,
ens veiem!

Carina,
T'ho guardo!

Roser ha dit...

Em podeu dir com puc comprar el llibre, es a les llibreries?
Roser

roser.padros@gmail.com